Skladniki:
0,5 kg ryby(filet panga lub inna)
2 lyzki rozpuszczonego masla
przyprawa do ryb kamis
2 łyżki śmietany
garść krojonych migdałów lub pistacji
Przygotowanie:
Rybę umyć, posypać sola i przyprawa do ryb. Włożyć maslo i rybe do naczynia żaroodpornego i piec 160 st. pod koniec pieczenia zalać śmietaną rozmieszana z woda. Zapiec. Posypać prażonymi migdałami lub pistacjami.
SMACZNEGO!
Kategorie
- Na Obiad
- Impreza
- ciasta
- Domowe
- Szybkie Danie
- Kurczak
- Na Piątek
- Dukan
- Sałatka
- Z serem
- przystawki
- Boże Narodzenie
- Z wołowiny
- makaron
- drożdżowe
- Losoś
- Przetwory
- Ryba
- Jajka
- pieczarki
- Grill
- Sos
- Zupa
- deser
- z makiem
- Indyk
- Naleśniki
- Ryż
- Veggie
- Z resztek:)
- surówka
- Do wyprobowania
- Jak Piec
- Pieczywo
- Pierogi
- Placki
- Porady
- Wyroby
- Z Cielęciny
- Śniadanie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz