- 30 dkg ryby ja użyłam łososia
- 5 rozmrożone kostki szpinaku
- oliwa, sól, pieprz, naturalna vegeta
- 1 op. fix ryba w sosie śmietanowo-koperkowym
- 200ml. jogurtu naturalnego
- 50 ml. wody
Kategorie
- Na Obiad
- Impreza
- ciasta
- Domowe
- Szybkie Danie
- Kurczak
- Na Piątek
- Dukan
- Sałatka
- Z serem
- przystawki
- Boże Narodzenie
- Z wołowiny
- makaron
- drożdżowe
- Losoś
- Przetwory
- Ryba
- Jajka
- pieczarki
- Grill
- Sos
- Zupa
- deser
- z makiem
- Indyk
- Naleśniki
- Ryż
- Veggie
- Z resztek:)
- surówka
- Do wyprobowania
- Jak Piec
- Pieczywo
- Pierogi
- Placki
- Porady
- Wyroby
- Z Cielęciny
- Śniadanie
czwartek, 25 sierpnia 2011
Ryba pieczona ze szpinakiem w sosie
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz