Recipe By :
Serving Size : 1 Preparation Time :0:00
Categories :
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
1 lb Ground beef
1/2 c Chopped onion
1 c Ketchup
1 tb White vinegar
1 tb Lemon juice
1 tb Worcestershire sauce
1 t Dijon mustard
1 t Paprika
1 tb Dark brown sugar
4 Buns
Brown meat and onions until no longer pink. Be sure to
break up the meat. (I add garlic, too. One clove.)
Combine all of the liquids and add to pan. Cook,
uncovered, for about thirty minutes on low heat. It
should be thick. Serve on the buns. Enjoy!
Kategorie
- Na Obiad
- Impreza
- ciasta
- Domowe
- Szybkie Danie
- Kurczak
- Na Piątek
- Dukan
- Sałatka
- Z serem
- przystawki
- Boże Narodzenie
- Z wołowiny
- makaron
- drożdżowe
- Losoś
- Przetwory
- Ryba
- Jajka
- pieczarki
- Grill
- Sos
- Zupa
- deser
- z makiem
- Indyk
- Naleśniki
- Ryż
- Veggie
- Z resztek:)
- surówka
- Do wyprobowania
- Jak Piec
- Pieczywo
- Pierogi
- Placki
- Porady
- Wyroby
- Z Cielęciny
- Śniadanie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz