buszuje po kuchni
Wielka książka kucharska :) Własne i znalezione w internecie i nie tylko
Kategorie
Na Obiad
Impreza
ciasta
Domowe
Szybkie Danie
Kurczak
Na Piątek
Dukan
Sałatka
Z serem
przystawki
Boże Narodzenie
Z wołowiny
makaron
drożdżowe
Losoś
Przetwory
Ryba
Jajka
pieczarki
Grill
Sos
Zupa
deser
z makiem
Indyk
Naleśniki
Ryż
Veggie
Z resztek:)
surówka
Do wyprobowania
Jak Piec
Pieczywo
Pierogi
Placki
Porady
Wyroby
Z Cielęciny
Śniadanie
poniedziałek, 17 listopada 2008
Pieczenie ciasta francuskiego
Nagrzac piekarnik do
240 st C (470 F)
Wsadzic ciasto i natychmiast zmiejszyc temp do 205st C(400F)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz