# seler
# 1,5 Kg karkówki
# 1.kg pieczarek
# 4 cebule
Sos: koncentrat pomidorowy, woda, musztarda, magii w plynie
Karkówki posypujemy sola pieprzem, Vegeta, odstawiamy min na 4h
Podsmażamy na patelni karkówkę,i oddzielnie pieczarki z cebulka (sol, pieprz)
Na dno naczynie żaroodpornego trzemy seler(tylko dla zapachu, nie je się go)
Na to ustawiamy w pionie karkówki, zasypujemy karkówkę pieczarkami z cebulka, zalewamy sosem; pieczemy 1 h. 160 st.
Kategorie
- Na Obiad
- Impreza
- ciasta
- Domowe
- Szybkie Danie
- Kurczak
- Na Piątek
- Dukan
- Sałatka
- Z serem
- przystawki
- Boże Narodzenie
- Z wołowiny
- makaron
- drożdżowe
- Losoś
- Przetwory
- Ryba
- Jajka
- pieczarki
- Grill
- Sos
- Zupa
- deser
- z makiem
- Indyk
- Naleśniki
- Ryż
- Veggie
- Z resztek:)
- surówka
- Do wyprobowania
- Jak Piec
- Pieczywo
- Pierogi
- Placki
- Porady
- Wyroby
- Z Cielęciny
- Śniadanie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz