Kategorie
- Na Obiad
- Impreza
- ciasta
- Domowe
- Szybkie Danie
- Kurczak
- Na Piątek
- Dukan
- Sałatka
- Z serem
- przystawki
- Boże Narodzenie
- Z wołowiny
- makaron
- drożdżowe
- Losoś
- Przetwory
- Ryba
- Jajka
- pieczarki
- Grill
- Sos
- Zupa
- deser
- z makiem
- Indyk
- Naleśniki
- Ryż
- Veggie
- Z resztek:)
- surówka
- Do wyprobowania
- Jak Piec
- Pieczywo
- Pierogi
- Placki
- Porady
- Wyroby
- Z Cielęciny
- Śniadanie
piątek, 29 sierpnia 2008
Grzanki
1 bagietka
4 łyżki masła rozpuszczonego lub oliwy z oliwek
1 łyżka czosnku w proszku
1 łyżka suszonej pietruszki lub innych ziół (tymianku)
1 łyżka tartego parmezanu
sol pieprz
Wszystkie składniki wymieszać. Pokroić bagietkę(w plasterki lub kostki) i posmarować mikstura. Piec około 30 min w 150st C, aż będą złoto brązowe i chrupiące. Mozna przechowywać 2 tyg w słoiku:)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz